top of page

PRICE LIST

LANGDURIGE OPNAME- alle leeftijden

Wanneer je kind voor een langere tijd in het ziekenhuis moet blijven voor opname of onderzoek dan vergt dat van jou als ouder zijnde erg veel energie. Het is nooit leuk om je kind te zien die erg ziek is of vaak pijn heeft. Omdat jullie veel in het ziekenhuis zijn begint het ziekenhuis toch ook wel een beetje een tweede thuis te worden. Vaak word er vergeten om ook van deze situatie foto's te maken om later nog eens op terug te kijken, hetzij als verwerking of herinnering. 

 

Middels deze reportage hoop ik dat ik weer even het 'zonnetje kan laten schijnen' en een lach op jullie gezicht kan toveren. 

Voor de ziekenhuis reportages vraag ik een kleine vergoeding om het voor iedereen toegankelijk te houden. Het is ook mogelijk om de reportage aan iemand te geven, overleg dan wel even van te voren met ouders of dit ook gewenst is.

Tijdens de reportage worden er foto's gemaakt van jullie als gezin en van het kind in zijn/haar omgeving. De foto's laten een klein stukje zien van het verblijf in het ziekenhuis. Samen kijken we naar een geschikt moment van de dag voor de reportage. Dit kan zijn tijdens speel of knuffel moment of vooraf aan een ingreep. In overleg is er veel mogelijk.

De ziekenhuis reportages zijn uitsluitend bedoeld voor kinderen die langdurig of met regelmatig in het ziekenhuis liggen.

Lifestyle € 75,-*

- Gemiddeld 1 uur
- In het ziekenhuis
- Minimaal 25 bewerkte foto's           digitaal in hoge resolutie 
- Download link via We-transfer
- Pocket Harmonica album 7x7 cm   met 18 foto's

*genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten

collage ziekenhuis Mya logo 1.jpg
collage ziekenhuis Mya logo 2.jpg
bottom of page