Bruiloft

A Little Sun on your wedding day!

HOERA! Jullie gaan trouwen! Wat ontzettend leuk, maar er komt natuurlijk ook een hoop bij kijken. Uiteraard mag een fotograaf op deze dag niet ontbreken. 

Een bruiloft is 1 van de meest belangrijke momenten in jullie leven.
 

Omdat een fotograaf vrijwel de hele dag aanwezig is op jullie huwelijk is het daarom ook erg belangrijk dat er een 'klik' is tussen jullie en de fotograaf. 

 

Spreekt mijn stijl van fotografie jullie aan? Dan ga ik graag met jullie in gesprek! Hieronder vindt je alvast een prijsindicatie. 
 

Geen 1 bruiloft is het zelfde, niet iedereen heeft immers dezelfde wensen. Staan jou wensen niet hieronder beschreven? Geen probleem! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek spreken we alle opties door en hebben jullie de mogelijkheid om allerlei vragen aan mij te stellen en jullie wensen kenbaar te maken . 

 

BRONS
ZILVER
GOLD
© Copyright Marjolein van der Rijst, Little Sunshine Photography, omgeving Utrecht, Maarssen, Amersfoort, Hilversum, 0613666932, info@little-sun.nl
Marjolein van der Rijst | Newborn Fotograaf Utrecht | Geboorte fotograaf Utrecht| 06 13 66 69 32, Museumlaan 7 te Utrecht, info@little-sun.nl 
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle