top of page

ABOUT ME

Marjolein van der Rijst, Newborn fotograaf, Geboorte fotograaf, Kinderfotograaf, Utrecht

"Omdat ik dol ben op kinderen, heb ik mezelf gespecialiseerd in Newborn-, baby- en kinderfotografie"

Mijn naam is Marjolein van der Rijst, het gezicht achter Little Sunshine!. Van jongs af aan heb ik al veel affiniteit met fotografie. Na het volgen van een opleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn ben ik in 2013 voor mijzelf begonnen.

Toen ik in 2014 zwanger raakte van ons eerste dochtertje, heb ik door alle zwangerschapskwaaltjes mijn werk als fotografe even moeten laten voor wat het was. Toen vervolgens ons dochtertje (Marlin Jo-Ann) in 2015 aan het eind van mijn zwangerschap ook nog eens overleed, zag ik het even niet meer zitten om baby’s en kindjes te fotograferen…

Nu wat verder in de tijd en inmiddels bevallen van onze tweede kerngezonde dochter (Hailey Joann) heb ik weer genoeg positieve energie om mijn werkzaamheden als fotografe op te pakken! Ook vond ik het tijd worden voor een nieuwe naam; Little Sunshine Photography! Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook deze nieuwe website! 

Omdat ik dol ben op kinderen, heb ik mezelf gespecialiseerd in Newborn-, baby- en kinderfotografie. Omdat baby’tjes en kleine kinderen zich niet bepaald laten sturen, neem ik voor een shoot altijd ruim de tijd. Soms duurt het even wat langer voordat een baby’tje in diepe slaap valt en ook kleine kinderen zijn soms een beetje verlegen waardoor het allemaal iets langer duurt. Voor mij is dat dus geen enkel probleem. Ik pas me volledig aan het kind/baby aan; door deze instelling voelen kinderen en ook baby’tjes zich vaak wat sneller op hun gemak wat weer schitterende foto’s oplevert!

Stuur gerust een berichtje voor meer informatie over een Newborn, Baby of Kids shoot.

Lieve groetjes,

Marjolein

Contact

Utrecht en omgeving

Info

Success! Message received.

bottom of page