top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjolein van der Rijst

Marlin Jo-Ann 24.07.2015

Dit keer geen geschreven verhaal maar een foto verhaal van onze lieve Marlin.


Ik heb lang nagedacht over het delen van dit filmpje. Voor sommige mensen zijn de beelden erg heftig. Je ziet namelijk een dood kindje. Maar voor mij zijn dit gewoon mooie foto’s van mijn kind die ik graag met jullie wil delen.


De foto’s laten zien hoe het voor ons is geweest. Foto’s met veel tranen, maar ook een lach en trotse blikken als kersverse ouders.

4 Jaar geleden werd onze dochter geboren. Er was geen stichting die een fotograaf beschikbaar had maar gelukkig had ik een onwijs lieve collega die ik nog steeds heel dankbaar ben. Ze kwam direct na de geboorte in het ziekenhuis om prachtige foto’s van ons te maken en ook op de dag van haar begrafenis was zij aanwezig. Debby, als je dit leest; nogmaals duizendmaal dank! ❤️


776 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page