Zoeken
  • Marjolein van der Rijst

Het Sterrenboekje
Opgericht door Carina op 15 mei 2019. Op dit moment staan er al 507 kindjes ingeschreven in het sterrenboekje. Ouders ontvangen van haar een kaartje op de jaardag van hun sterrenkindje.Via Instagram kwam ik het verhaal van Carina tegen. Carina & Steef zijn op 8 januari 2019 trotse ouders geworden van een Prachtig ventje; Noah. Helaas is Noah na een heftige en spannende periode stil geboren en hebben zij al snel weer afscheid van hem moeten nemen.


Na een bijeenkomst met lotgenoten is het idee van Sterrenboekje bij Carina ontstaan.

Carina verzameld adressen van ouders die graag een kaartje ontvangen op de jaardag van hun overleden kind(jes).


Zoals de meeste van jullie misschien al weten, is ook ons eerste dochtertje stil geboren. Toen ik las over het sterrenboekje heb ik onze Marlin gelijk ingeschreven. Ik zag de teller van de ingeschreven kindjes oplopen, verschrikkelijk, maar toch ook zo mooi dat Carina al zoveel mensen heeft weten te bereiken.


Naast het feit dat ik het ontzettend dapper, stoer en onwijs lief vind wat Carina allemaal doet, ben ik zelf ook heel erg blij met de komst van het

Sterrenboekje. Het is zo fijn om op de jaardag van je overleden kindje post te krijgen.


In eerste instantie deed Carina alles voor het Sterrenboekje uit eigen zak en krijgt ze ook veel leuke giften van bedrijven om toe te voegen in de sterrenpost. Maar nu het steeds groter word denk ik dat zij ook veel baat zal hebben bij gelddonaties.


Dat is voor mij dan ook een reden om bij elk geboekte bruidsreportage een bedrag aan sterrenboekje te schenken.


Dus, boek je bij mij een bruidsreportage, dan gaat daar een deel van naar sterrenboekje.

Wil jij ook graag een donatie doen of het sterrenboekje op een andere manier sponseren, dat kan! Ga dan naar de website van het Sterrenboekje.


Ook voor het aanmelden van jullie eigen sterrenkindje kan je terecht op de website van het Sterrenboekje.


#sterrenboekje #sterrenpost #alleenmaarliefde #alittlesunonyourweddingday #dapperevrouw #sterrenkindje #voorallesterrenouders #liefdevollepost #supervrouw #trouwenin2020 #trouwen #bruiloft #trouwfotograafutrecht #trouwfotograaf #maarssen


76 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven